• Dubai Travel. Dubai Tour Package. Trip Dubai

Travel Dubai with Raha Holidays Dubai Tour Package

Travel to Dubai with Raha Holidays. We have more than 6 years selling Dubai Trip to Malaysia market. We provide cheapest Dubai Tour Package from as low RM949.

Betul ke Percutian ke Dubai mahal?

Siapa cakap percutian ke Dubai Mahal? Kalau anda pandai cari ‘lubang-lubang’ untuk dapatkan hotel, transport dan tour yang murah pasti anda akan terkejut Dubai tidak semahal seperti yang anda fikirkan. Jangan pening-pening, ikut sahaja pakej percutian Dubai kami, pastinya jimat dan berbaloi-baloi.

Trip Dubai hanya untuk shopping?

Trip Dubai memang terkenal dengan shopping. Tetapi and jangan terkejut, banyak lagi tempat dan aktiviti menarik yang boleh dibuat disini selain shopping. Dubai turut menawarkan aktiviti di gurun, pantai yang cantik, main salji dalam shopping mall dan banyak lagi.

Sedap ke masakan di Dubai?

Dubai terkenal dengan syurga makanan. Kalau anda kenal ‘local people’ ajak mereka untuk pergi restoran yang diorang selalu eprgi. Pasti anda akan repeat 2,3kali ke restoran tersebut. Ini kerana Dubai antara negara yang menggunakan pelbagai rempah dalam satu-satu masakan dan sekali gus masakannya memang kena dengan citarasa rakyat Malaysia.

Flight apa untuk Travel Dubai?

Ada pelbagai pilihan flight untuk Travel Dubai antaranya seperti Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines dan banyak lagi. Tetapi hanya Emirates yang ada direct flight ke Dubai.

Adakah visa diperlukan untuk Travel Dubai?

Bagi rakyat Malaysia, tiada Visa yang diperlukan untuk memasuki Dubai!

Matawang Dubai?

Matawang utama Dubai adalah United Arab Emirates Dirham. Saya mencadangkan agar para pelanggan hanya menukar sedikit sahaja matawang dirham. Selebihnya di Dubai, pelanggan boleh menggunakan kad debit/kredit yang telah diaktifkan. Ini kerana kebanyakan kedai menerima pembayaran menggunakan kad.

Apa yang menarik shopping di Dubai?

Dubai terkenal membeli belah jubah yang murah terutamanya jubah wanita. Anda juga jangan lepaskan untuk membeli emas di Dubai kerana harganya memang murah dan pelbagai pilihan dan design yang ditawarkan. Apa yang lagi menarik, kebanyakan kedai (selain dari shopping mall) anda boleh tawar menawar dalam membeli sesuatu benda.

© Copyright reserved Raha Legacy Holidays Sdn. Bhd. This website is owned and operated by Raha Legacy Holidays Sdn. Bhd. (973521-V) Malaysia Tourism License No: KPL/N 6999 I Malaysia Association of Tour & Travel Agent (MATTA) : MA4231 (Usage of the Raha Holidays website states your compliance of our Terms of use and Privacy policy Raha Legacy Holidays Sdn. Bhd.)